Головна » 2015 » Червень » 10 » МІНІ-ФУТБОЛ
17:05
МІНІ-ФУТБОЛ

В рамках святкування Міжнародного Дня захисту дітей на стадіоні   «Горинь» м.Дубровиця  , 1 червня, відбувся міні футбольний турнір серед хлопці 2003-2004 років народження. Цій події сприяла  гарна, сонячна , по справжньому футбольна  погода.

Молодих футбольних обдарувань привітали на відкриті турніру начальник відділу освіти Ніна Іванівна Стасюк та директор спортивної школи Сергій Стасько. Вони побажали учасникам безкомпромісної спортивної боротьби на футбольних майданчиках, гарно провести час, знайти нових друзів та отримати нових вражень.

На турнір прибуло 10 команд-відділень спортивної школи. Після жеребкування команди були поділені на дві підгрупи: до першої ввійшли Лютинськ, Людинь, Золоте, Залужжя, Орвяниця, до другої-ЗОШ №1, ЗОШ №2, «Юніор» м.Дубровиця, Берестя та Колки. За коловою системою визначалися дві найкращі команди з групи для участі у фінальній частині турніру. З першої групи до фіналу вийшли Залужжя та Орвяниця, з другої- «Юніор» м.Дубровиця та Берестя.

Чемпіонами турніру стали вихованці Григорія  Котяша (Залузький НВК), які з мінімальним рахунком 1:0 переграли «Юніор» (тренер Роман Стрибулевич). За 3 місце боролися Берестя та Орвяниця , в основний час рахунок 0:0, але в післяматчевих семиметрових ударах влучнішими виявилися вихованці Сергія Твердуна (Берестівський НВК), четвертими відповідно учні Василя Мельника (Орвяницький НВК).

Організатори турніру визначили кращих гравців турніру та нагородили їх спортивними призами і грамотами від відділу освіти та спортивної школи: Задорожний Назар (Берестя). Остаповець Максим (м.Дубровиця), Красько Назар (Залужжя). Команди –призери нагорожені грамотами , кубками, та спортивними медалями кожному гравцю.

Особливою радістю для дітей стали солодкі подарунки від ПП Олени Волошиної, яка кожній команді презентувала по коробці морозива, за що діти були дуже вдячні.

 

 

Директор Дубровицької ДЮСШ                                С.Стасько

Переглядів: 617 | Додав: miko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів


Друзі сайту
Дубровицький райметодкабінет
Відділ освіти
Районна бібліотека
Дубровицька районна державна адміністрація
Регіональний медійний інформаційно-комп'ютерний центр